A venit vremea ca Theo Rose să discute despre viața sa personală, așa cum nu a mai făcut-o niciodată până acum. Totul s-a întâmplat în cadrul unui podcast, unde și-a pus sufletul pe tavă în fața celor care o urmăresc și țin la ea. Artista le-a povestit tuturor cum a ajuns să fie într-o relație cu nepotul lui nea Mărin, cum s-a îndrăgostit de el și cât de mult le-a luat până au format un cuplu. Alex Leonte s-a despărțit de iubita lui alături de care era de șase ani, doar de dragul ei.

Theo Rose, moment de sinceritate pe YouTube

Mai mult de atât, vedeta și-a dat cu părerea despre anumite persoane publice de la noi, dar a vorbit și despre lucruri puțin mai serioase cum ar fi decesul bunicii sale. Ea a regretat enorm pierderea femeii, pe care o iubea enorm și care nu a apucat să vadă cât de mult a evoluat artista și cât de multă lume a ajuns să îi asculte piesele și să o cunoască. Bătrâna plângea de fiecare dată când își vedea nepoata la TV.

Mai mult de atât, ea a povestit și despre cum și-a început viața amoroasă, dar și despre momentul în care mama ei a a aflat despre acest lucru. Era deja mare la vremea aceea, avea 18 ani și era într-o relație și cumva nu a fost o surpriză pentru ea lucrul acesta. Theo Rose a fost extrem de sinceră, iar admiratorii ei speră că va mai fi invitată și în alte podcast-uri, pentru a aflat tot mai multe lucruri despre vedeta lor preferată.

”Eu am considerat că sunt destul de mare, deja împlinsem 18 ani. Ei știau cu cine sunt, știau că mergem unul pe la altul, eu am încercat să le transmit că s-a întâmplat asta, nu puteam să le spun că știți că am făcut dragoste.”, a declarat vedeta.

Cum a reacționat mama lui Theo Rose, după ce vedeta i-a spus că și-a început viața amoroasă: ”Eu am considerat că...”

 

”La un moment dat a fost o situație că aveam trimitere la un medic ginecolog, simțeam că ceva nu e în regulă. Am vorbit cu mama și i-am zis să vorbească la medicul de familie.”, a mai povestit artista.