Oana Roman a simțit nevoia de o schimbare și nu a stat prea mult pe gânduri și și-a făcut una. De câteva zile bune, fosta soție a lui Marius Elisei se afișează în mediul online cu o perucă. Ea nu a fost înzestrată de la mama natură nici cu un păr des, nici creț, chiar dacă probabil și-ar fi dorit lucrul acesta. Fiica lui Petre Roman a fost dur criticată de internauți din cauza aparițiilor din ultimele zile, acestea nefiind mulțumiți de artificiul la care a participat vedeta.

Pe Oana Roman nu o interesează opiniile internauților

Ultima perioadă nu a fost una destul e bună pentru ea. Oana Roman s-a declarat profund dezamăgită de fostul ei soț, pe care fiica lor l-a invitat într-o vacanță alături de ele, iar el a refuzat invitația. Prezentă într-o emisiune de televiziune, ea a ținut să precizeze clar că a fost dorința Izei căreia îi lipsesc enorm momentele în familie, mai ales că i-a avut alături de ea pe ambii părinții, încă din primii ani de viață. Divorțul nu a fost dificil doar pentru cele două vedete, ci și pentru copilul pe care îl au împreună și care înțelege deja ce se întâmplă între ei.

Legat de schimbarea sa de look, fanii nu au avut prea multe lucruri bune de zis. Peruca aleasă de fiica lui Petre Roman nu este considerată ca fiind una potrivită pentru ea de către admiratorii ei. Aceștia au sfătuit-o să renunțe la ea și să se afișeze cu părul ei natural, pentru că nu o prinde deloc. Cum era de așteptat, ea nu s-a putut abține să nu comenteze afirmațiile internauților, iar reacția sa a fost una acidă. Nu o interesează deloc ce spune gura lumii și poartă fix ceea ce își dorește.

Cum a reacționat Oana Roman, după ce internauții i-au criticat noul look: ”Nu mă interesează...”Nu mă intersează

”Nu mă interesează gura lumii. Port fix ce vreau eu, când vreau eu”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale, în urma criticilor pe care le-a primit.