Dani Mocanu s-a cumințit de la începutul anului, când s-a lăsat de manele, iar viața lui s-a schimbat complet. Fostul manelist le dăduse vestea că va face acest pas fanilor, cu câteva luni înainte de a-și pune planurile în aplicare, dar nimeni nu l-a luat prea în serios. Având în vedere trecutul său controversat, fanii acestuia nu i-au dat vreo șansă să renunțe la genul muzical care l-a consacrat, dar nici să se pocăiască.

Nu oricine poate fi iubita lui Dani Mocanu

Ei bine, nu a fost niciun fel de glumă, iar în luna ianuarie a acestui an, s-a produs inevitabilul. El a renunțat de tot la manele și s-a apucat de cântat muzică bisericească. Acum, acesta nu mai lansează decât piese în care laudă numele Domnului și și-a făcut chiar și un tatuaj cu psalm, pe picior, pentru ca nimeni să nu mai aibă vreo îndoială că de atunci a devenit un alt om.

Mai mult de atât, a încercat și încearcă să convingă tot mai multă lume să procedeze la fel ca el, pentru că este de părere că nimic nu se poate întâmpla în această lume fără ajutorul lui Dumnezeu. Dani Mocanu crede și despre el că a ajuns pe primele locuri în topuri tot datorită credinței sale. Dacă fanii nu erau convinși de asta, una dintre ultimele sale Story-uri sigur a reușit să îi pună puțin pe gânduri. Dacă în trecut voia alt gen de femeie în preajma sa, de data aceasta fostul manelist a făcut un anunț de zile mari.

”Caut gagică frumoasă și credincioasă”, a notat Dani Mocanu pe Instagram.

Cum arată femeia perfectă pentru Dani Mocanu! Fostul manelist a dat cărțile pe față / VIDEO

”Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el! Ăsta a fost planul lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-l pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră!”, spunea Dani Mocanu, zilele trecute.