Florin Dumitrescu este un om împlinit din toate punctele de vedere. Acesta are o familie frumoasă, de care este mândru și despre care vorbește mereu extrem de frumos, dar și o carieră de succes. El este jurat în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, unde face senzație alături de ceilalți jurați, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Vedeta a vorbit mereu sincer despre viața sa și în ultima vreme, el păstrează tot mai mult legătura cu fanii lui din mediul online.

Cât de mult s-a schimbat Florin Dumitrescu!

El a reușit recent să îi impresioneze, după ce a postat o imagine de colecție din cufărul cu amintiri. Le-a arătat miilor de urmăritori cum se prezenta în urmă cu mai bine de cinci ani, iar aceștia sunt șocați de cât de mult s-a schimbat el în tot acest timp. Era, din punctul lor de vedere, mult mai slab și arăta mult mai bine decât o face acum, dar și-a propus să slăbească și se ține serios de treabă.

Cel mai probabil, schimbările se vor vedea cât mai curând pe corpul lui. Nu doar din punct de vedere fizic s-a schimbat, ci din toate punctele de vedere. El a lansat acum cinci ani prima sa carte, iar în clipa de față se pregătește pentru lansarea celei de-a treia cărți din cariera sa. Este foarte mândru de tot ceea ce au reușit să facă până la această vârstă și nu are de gând să se oprească aici. Speră ca și cartea pe care o va scoate curând să aibă un succes la fel de mare ca și celelalte două.

Cum arăta Florin Dumitrescu acum 5 ani! Cât de mult s-a schimbat juratul de la Chefi la Cuțite! / FOTO

 

„Acum 5 ani lansam prima carte. Azi lucrez la a 3 a, după ce a 2 a a avut un mare succes, iar primul NFT a fost vândut deja şi aşteaptă să fie trimis, iar al 2 lea NFT este deja sus, iar aseară a fost a 27 a amuletă, iar bootcampul din sezonul 9 va fi duminică, ziua 7a. Dacă citești atent postarea o să vezi că ți-am dat numerele câștigătoare la loto!”, a scris el pe Instagram.