Toată lumea îl știe pe Bogdan Mocanu, dar foarte puțini știu cum arată tatăl lui. Recent, artistul a postat o imagine de excepție cu părintele lui, care le-a atras imediat atenția fanilor de pe rețelele sociale, care au reacționat imediat. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să arate atât de bine pentru vârsta lui, de aceea momentul a fost unul inedit pentru admiratorii lui de pe rețelele sociale.

Așa tată, așa fiu!

Bogdan Mocanu a devenit celebru, odată cu participarea sa la emisiunea Puterea Dragostei, unde s-a îndrăgostit de Andra Voloș, alături de care a stat o lungă perioadă de timp. Din păcate pentru cei care le apreciau relația, aceasta nu a durat prea mult timp, din cauza neînțelegerilor care au existat între ei. În plus, el s-a întors acasă și cu marele premiu, de care s-a bucurat la maximum.

Deși fanii știu atât de multe lucruri despre el, nu mulți aveau idee cum arată tatăl lui. Ei bine, vedeta a postat o fotografie în care se afla alături de părintele său, alături de un mesaj foarte, foarte emoționant, care i-a lăsat pe fanii lui cu gura căscată. Bogdan Mocanu a ținut să menționeze, în primul rând, faptul că tatăl său este idealul lui de bărbat, este modelul lui după care se ghidează în viață. Din punctul său de vedere, tatăl lui este un erou pentru el. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a reușit astfel să emoționeze pe toată lumea de pe Instagram cu declarația sa.

Cum arată tatăl lui Bogdan Mocanu! Vedeta a postat prima imagine cu el: "Eroul meu"

 

”În caz că sunteți curioși, el este idealul meu de bărbat. Masculinitatea întruchipată, modelul după care încerc sa ma ghidez in viața. Toată viața am încercat sa fur de la el și cea mai mică virgula din judecată lui. El este tatăl meu, eroul meu.”, a scris Bogdan Mocanu în dreptul imaginii de pe Instagram.