Sore a decis să își înceapă săptămâna fiind tot mai aproape de fanii ei de pe rețelele sociale. Astfel că frumoasa vedetă a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, la care zeci de fani curioși din fire au luat parte. Artista a fost luată la întrebări încă de la primele ore ale dimineții și, ca de obicei, a fost suprinsă de cât de multe lucruri vor internauții să afle despre ea. Blondina le-a oferit răspunsurile mult dorite, iar cele mai multe dintre ele i-au surprins pe fanii din mediul online, ca de fiecare dată.

Sore și-a luat fanii prin surprindere

Sore este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar în ultimul timp a reușit să iasă tot mai mult în evidență și parcă a reușit să se reinventeze. Mulți dintre fanii ei cred că radiază de fericire în fiecare fotografie pe care o postează și se bucură din suflet pentru reușitele sale, care nu sunt deloc puțin având în vedere vremurile grele pe care le trăiesc artiștii din țara noastră. Și ea, la fel ca mulți alți, duce dorul scenei și a fanilor care abia așteptau să o asculte cântând live.

Ei bine, în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri, un fan i-a cerut să posteze o imagine pe care nu o știe nimeni, iar ea a acceptat provocarea și a ales o fotografie specială, în care apare alături de tatăl ei, de pe vremea când era însărcinată. Imaginea a făcut furori în rândul admiratorilor care s-au amuzat copios pe seama fotografiei respective.

Cum arată tatăl lui Sore! Vedeta a publicat imagini rare cu părintele său: "Cea mai tare fotografie din..."

 

”Să vedem, pe asta o știe careva? Cea mai tare fotografie din timpul sarcinii. Tata s-a umflat în burtă pentru poză, eu eram în stare de relaxare”, a scris Sore pe contul său oficial de Instagram, în urmă cu puțin timp.