Rare sunt momentele în care Catinca Roman simte nevoia de a-și deschide inima în fața oamenilor și de a vorbi despre trecutul ei dureros, dar și desprec opilăria pe care a avut-o într-o familie adoptivă. Tatăl ei adoptiv, Petre Roman, nu a fost niciodată aproapiat de ea, ba chiar a simțit că și mama sa făcea diferențe între ea și sora sa, Oana Roman, care primea mult mai multă atenție.

Catinca Roman, cel mai sincer interviu

Avea zile în care se simțea, pur și simplu, un copil abandonat din cauza faptului că era mult prea mică să-și dea seama ce se întâmplă, de fapt, acolo. Toate aceste lucruri au afectat-o și au avut un efect și asupra sa și a viitorului său, dar nu regretă nimic, pentru că așa a reușit să se dezvolte ca om.

”Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman. Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a declarat Catinca Roman.

Din câte a povestit chiar ea, părinții lor nu au știut niciodată cum să le unească pe ea și pe sora sa și făceau mereu diferențe între ele. Pe atunci, ea era foarte supărată din această cauză, dar odată cu trecerea anilor, ea și Oana Roman au început să se înțeleagă din ce în ce mai bine.

”S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a mai spus fiica adoptivă a lui Petre Roman.