Mirela Vaida și soțul ei sunt împreună de peste 16 ani de zile, iar multă lume s-au întrebat care sunt secretele unei relații de durată în ceea ce îi privește. Îndrăgita vedetă a oferit un interviu în care a dat o serie de detalii semnificative despre bărbatul care a făcut-o cea mai fericită femeie din lume și care i-a dăruit trei copii.

Mirela Vaida, secretul unei căsnicii de durată

Prezentatoarea de la Acces Direct a spus clar că ei comunică tot timpul, iar când nu se află la filmări sau nu este implicată în vreun proiect, tot ce vrea este să petreacă timp de calitate cu soțul ei și familia. Toată lumea se aștepta ca între ei să fie totul lapte și miere, dar nici nu poate fi vorba de așa ceva.

Vedeta a recunoscut că au și momente în care se ceartă, dar reușesc să ajungă la un numitor comun de fiecare dată. Fiind de 16 ani împreună, au învățat cum să facă tot felul de compromisuri, să lase de la ei, să își ofere spațiu, iar cel mai important s-au pus mereu pe primul loc.

 

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni.Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. (…) Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună și mergem mai departe”, a declarat Mirela Vaida.