Andreea Bănică este o femeie care a reușit în viață și care este împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Artista a reușit să se situeze pe lista celor mai iubite vedete de la noi din țară și a impresionat pe toată lumea cu vocea și talentul ei inconfundabil. Are, de asemenea, o familie superbă de care este mândră și pentru care ar face orice. Ceea ce nu multă lume știe despre ea este cât de mult a luptat, pentru a ajunge acolo unde este acum.

Andreea Bănică a dat din casă

Frumoasa artistă are mereu zâmbetul pe buze și o energie pozitivă, este o femeie puternică pe care viața a învățat-o atât de multe lucruri, mai ales că are un trecut despre care nu poate afirma că a fost unul prea ușor. Blondina a pornit de jos și nu este rușine să recunoască faptul că a muncit din greu pentru a-și îndeplini visurile. Rare sunt momentele în care ea vorbește deschis despre trecutul ei.

La început, când nimeni nu auzise de ea, Andreea Bănică muncea pentru a-și câștiga existența și le-a vorbit fanilor despre modalitatea prin care a reușit să câștige primii bani. Se pare că ea stătea lângă calea ferată, pe unde treceau foarte mulți oameni, și le vindea acestora buchete de flori, garofițe, dar și mușețel. Adesea, mai vindea și corcodușe, în speranța de a mai face niște bani în plus. Se pare că ea avea talent la aranjamente florale de mică și se mândrește cu asta.

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani: "Lângă calea ferată stăteam și vindeam"

 

 „ Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut“, a povestit frumoasa vedetă recent.