Anamaria Prodan a acceptat divorţul de Reghecampf.

Anamaria Prodan anunţase săptămâna trecută că astăzi va anunţa poziţia oficială a familiei legată de Laurenţiu Reghecampf. Soţul impresarei are de ceva timp o relaţie cu Coriona Caciuc, care ar fi deja însărcinată!

Anamaria Prodan a făcut publică decizia în ceea ce privește mariajul cu Laurenţiu Reghecampf. Sexy-impresara a acceptat divorţul şi anunţă că-l iartă pe soţul său și îl așteaptă să revină în sânul familiei, acolo unde a cunoscut „adevărata fericire” și a atins „culmile succesului”. Totuşi, acceptă orice decizie va lua acesta!

Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de moarte

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei sale din prima clipă în care i-a aflat diagnostiul cumplit până când organismul ei a cedat și a părăsit această lume. Acum aproape un an a mărturisit ce i-a spus aceasta înainte să își dea ultima suflare. „Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan.

Ionela Prodan și-a scris testamentul încă din timpul vieții și și-a împărțit averea între cele mai importante persoane din viața ei. Moștenirea constă în patru case, mai multe terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro și niște tablouri foarte valoroase. Averea acesteia se ridică la suma de două milioane de euro.