Când a venit vorba despre copii, Dana Budeanu a vorbit mereu foarte frumos despre aceștia, fie că era vorba despre fiicele sale sau despre copii altor vedete. Chiar acum câteva zile, ea a făcut un vlog în care a discutat despre mamele care se plâng din cauza faptului că le este din ce în ce mai greu, după ce au dat naștere unui copil. Cei care o urmăresc au avut toate motivele să se gândească la Gina Pistol, mai ales că iubita lui Smiley vorbise despre aceste lucruri cu puțin timp înainte, pe contul său oficial de Instagram.

„Fetițele mele nu au telefon mobil”

Vedeta este de părere că un copil este o mare bucurie în viața oricărui om și un părinte nu poate să afirme faptul că este nefericit, pentru că acela nu este, de fapt, un părinte. Pentru Dana Budeanu, gemenele au fost mereu pe primul loc și a preferat să le țină departe de rețelele sociale, pentru a se putea bucura mai mult de copilărie. Mai mult de atât, se pare că acestea nici nu au telefon și nici nu știu cât de mare este succesul mamei lor în mediul online.

Rare sunt momentele în care postează imagini cu micuțele și în fiecare dintre acestea, nu li se văd chipurile. Crede că este mult mai sănătos pentru ele să nu intre încă în lumea aceasta, pentru că nu au încă vârsta potrivită. Le protejează cât de mult poate și nu a fost moment în viața sa în care să plângă de faptul că i-a fost greu sau îi este să le crească pe fetele ei, așa cum multe alte persoane publice au procedat.

Dana Budeanu, imagine cu rară cu fiicele sale! Fanii vedetei au rămas mască / FOTO

„Fetițele mele nu au cunoștință despre succesul meu în online. Fetițele mele nu au telefon mobil. Au acces la internet, dar au acces limitat la el, cel adecvat pentru vârsta lor. Ele m-au văzut pentru prima dată la televizor când am fost la Mihai Gâdea. Ele se uită pe Netflix. Trebuie să ne luptăm să le prelungim copilăria cât mai mult”, a declarat Dana Budeanu, la un moment dat.