Daniel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi din țară. Faptul că a moderat sezonul trecut al emisiunii Survivor România a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-ar fi putut întâmpla în viață. Cu toate acestea, odată cu revenirea lui în țară, au început să se întâmple foarte multe lucruri care i-au dat viața peste cap.

Daniel Pavel este înconjurat de femei

El ar fi fi trebuit să se însoare cu frumoasa lui iubită, Marina, alături de care stătea de mai bine de șapte ani, dar brusc a decis că este mult mai bine pentru amândoi să o ia pe drumuri separate. L-a durut foarte tare momentul separării, dar acum se pare că este din ce în ce mai bine, iar femeile roiesc în jurul lui.

„Dragilor, ce cuceriri? Eu sunt în santier sufletesc. Da, mi se scrie, însă cuceriri in sensul de încercări, pentru că nu le dau curs deocamdată. Trebuie să văd și eu ce este cu capul meu și cu viața mea. E mai multă atenție, cu siguranță, e o atentie pe care am mai avut-o in viata mea, la o scară mai mică, acum 20 de ani. Dar ce e val ca valul trece. Cred că acum, cu barbă, par mai serios. Dar mie imi place si spiritul tânăr. Reach-ul a fost mai mare mare. Primesc mesaje pe Instagram, dar nu mă mai șochează nimic. Chiar și în zona kinky, în zona de imagine, ne place imaginea, imaginea e acolo… Dar sunt și foarte atent pentru că nu știi cine este în spatele unei identități.

S-au uitat foarte multi copii, foarte multe adolescente și riscul e foarte mare. Este măgulitor, dar nu stii ce este în spatele unei abordări de genul acesta”, a declarat Daniel Pavel.

Chiar dacă ar putea fi cu orice femeie, simpaticul prezentator nu este interesat de niciuna dintre ele și vrea să se concentreze pe alte lucruri care sunt importante pentru el, cum ar fi cariera sa.

„Tatăl meu a avut o vorbă pe care eu am înțeles-o târziu: femeia te ridică, femeia te coboară. Iar pe mine m-a coborât destul de mult, așa că a venit momentul să mă mai si ridice. Și nu atracția asta de moment te ridică, e ceva mult mai spiritual de atât, care nu este pe Instagram”, a mai povestit acesta.