Oana Radu a luat decizia de a-și pune silicoane, în urmă cu câțiva ani. Vedeta a fost mulțumită de rezultat și se mândrește cu sânii ei, pe care îi etalează așa cum știe ea mai bine de fiecare dată. Cu toate acestea, recent a decis că este vremea să le schimbe și le-a spus fanilor săi din mediul online că operația va avea loc mai curând decât se așteptă ei. Mai mult de atât, vedeta le-a spus admiratorilor și de ce vrea să apeleze la această schimbare.

Oana Radu nu mai dă înapoi

Partenera de viață a lui Cătălin Dobrescu a încercat să le explice internauților că nu este vorba despre niciun moft, așa cum poate au crezut unii dintre ei, ci despre un complex pe care vedeta îl are legat de aspectul ei fizic. Ea a făcut o serie de declarații despre intervenția pe care o va avea în curând, în timp ce se îndrepta către medicul care o va ajuta în acest sens.

A mai spus, de asemenea că este ceva greu de trăit, punând pe gânduri pe toată lumea, dar nu are de gând să dea înapoi, pentru că este un lucru extrem de important pentru ea. Oana Radu crede că trebuie să fie și ea cumva în rândul lumii și domnul doctor îi va face o operație de maxtopesie, unde va folosi proteze rotunde, care cel mai probabil vor fi ceva mai mici decât cele pe care le are deja îndrăgita artistă. Ea speră ca totul să decurgă bine și să ajungă să nu mai fie complexată de aspectul ei fizic.

„Foarte curând! Mai curând decât credeți urmează această intervenție. (…) Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit”, le-a povestit Oana Radu fanilor.

De ce a ales Oana Radu să își schimbe silicoanele: "M-am hotărât, gata, trebuie să..."

 

„Povesteam că sunt în drum spre clinică și am ajuns și vi-l prezint chiar acum pe domnul doctor. M-am hotărât, gata, trebuie să-mi faceți ceva să fiu și eu în rândul lumii. Domnul doctor o să-mi facă o operație de mastopexie. Folosim proteze rotunde. Nu se știe dacă mai mici decât cele pe care le am. Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!”, a mai zis vedeta.