Nu se întâmplă prea des ca What’s Up să iasă în față și să vorbească despre problemele sale, în public. De data aceasta, artistul și-a pus inima pe tavă în fața fanilor și le-a vorbit despre problemele sale de sănătate, care nu sunt deloc ușoare. Deși are succes pe toate planurile, iar în ultima vreme s-a reinventat și pe plan muzical, nu stă deloc bine la capitolul sănătate, care este cel mai important.

What’s Up și-a deschis sufletul în fața tuturor

Artistul a trecut de-a lungul acestor ani prin multe clipe grele, mai ales după ce a divorțat de fosta sa soție, Simina, femeia care a reușit să îi fure inima și să îl facă fericit. Nu a lăsat mereu să se vadă că suferă în urma separării, ba chiar și-a refăcut viața și părea că este un bărbat împlinit. Toate aceste întâmplări nefericite și-au pus, însă, amprenta asupra sănătății sale, iar vedetei i-a fost foarte greu să deschidă acest subiect sensibil.

What’s Up are probleme grave cu inima, care este mărită, iar doctorii i-au recomandat ca pentru binele său, să renunțe o vreme la ceea ce face. Este foarte activ și, probabil, nu își poate imagina viața sa într-un alt mod. Speră să rezolve toate problemele pe care le are, pentru că este de părere că e mult prea devreme să plece dintre noi. A mai mărturisit că are nopți în care nu poate dormi sau se trezește cu palpitații, ceea ce nu este deloc bine pentru el.

De ce afecțiune suferă What's Up:  „Nu mi-e bine, e prea devreme să plec acum”

 

„O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. Acum 3 ani mi-am făcut un test cu ventuze și mi-a spus doctorul că am inima mărită. De vreo câteva luni a început să mă apese situația. Mă trezesc cu palpitații, dorm și mă învârt în pat. Nu mi-e bine. Mi s-a spus că e inima mărită și că trebuie să iau o frână din tot ce fac”, a declarat artistul.