Dorian Popa și Babs, pe numele ei real Claudia Iosif au ani buni de relație, dar cu toate acestea ei nu sunt văzuți prea des împreună. De mai multe ori, internauții au crezut că aceștia nu mai formează un cuplu, tocmai pentru că ajunseseră să nu mai fie văzuți unul lângă celălalt. Ei bine, frumoasa iubită a artistului a decis că este vremea să lămurească întreaga situație și le-a vorbit fanilor despre asta.

„Eu în fața camerei sunt praf”

Recent, Babs a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, așa cum tot mai multe vedete de la noi obișnuiesc să facă în ultima vreme. Iubita vloggerului și-a deschis inima în fața fanilor și a discutat despre mai multe aspecte importante atât din viața sa, cât și din viața partenerului său de viață. La un moment dat, un internaut a dorit să afle chiar de la ea de ce nu se afișează mai des în compania cântărețului. Ea nu și-a ținut prea mult fanul în suspans și i-a dezvăluit întregul adevăr.

Se pare că Babs se pierde în clipa în care se află în fața camerelor de filmat, nefiind precum iubitul ei care se filmează oricând, la orice oră și în orice ipostază. Vedetei nu îi place să audă peste tot „iubita lui Dorian Popa”, pentru că nu are nevoie de faima asta. Este o femeie care are un job și care vrea să se afirme prin ceea ce este ea cu adevărat, nu prin faptul că se află într-o relație cu îndrăgitul artist.

De ce nu afișează Dorian Popa și iubita lui mai des împreună! Babs le-a spus adevărul internauților:

 

”Nu toată lumea are nevoie de faima asta. Să văd la televizor încontinuu ”iubita lui Dorian Popa, iubita lui Dorian Popa”. Nu, nu mă pasionează acest aspect. Eu sunt mulțumită cu job-ul meu, nu am nevoie să fiu, am mai spus-o de nenumărate ori. Vă spun, eu în fața camerei sunt praf. Dacă mi-a pus cineva camera în față sunt praf. Deci nu am niciun talent.”, a povestit Babs pe Instagram.