În ultima vreme, Denisa Hodișan și-a obișnuit fanii cu poze în care apare alături de soțul ei, Flick, astfel că mare le-a fost mirarea când s-a afișat alături de mama sa. Partenera de viață a omului de radio a luat pe toată lumea prin surprindere, iar reacțiile fanilor au fost și ele pe măsura aștepătărilor. Aceștia au rămas cu gura căscată, când au văzut cât de frumoasa este femeia care i-a dat viață vedetei și au realizat imediat că și în cazul lor, frumusețea se moștenește în familie.

”Ești cea mai frumoasă mamă din lumea toată”

Pentru ea, mama ei este una dintre cele mai importante și frumoase ființe din lume, iar la un moment dat, i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, în care i-a transmis printre altele faptul că îi mulțumește că a ales să o aducă pe lume. Mai mult de atât, soția lui Flick a povestit că a învățat foarte multe lucruri de la ea și că este o binecuvântare în viața ei. Nici nu știe cum ar putea să îi mulțumească vreodată pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Femeia este un model pentru ea și vrea ca în viața aceasta să fie exact așa cum a fost și mama ei, un exemplu și un de nota 10. Cel mai probabil, atunci când va avea un copil alături de Flick, ea îl va educa și îl va învăța toate lucrurile bune și frumoase pe care ea, la rândul ei, le-a învățat de la mama sa.

Denisa Hodișan, imagine de colecție alături de mama sa! Cum arată soacra lui Flick / FOTO

”Ești cea mai frumoasă mamă din lumea toată și-ți mulțumesc că m-ai ales să mă aduci pe lume, să-ți moștenesc frumusețea! Cea mai mare binecuvântare din viața mea ești tu și faptul că am avut onoarea să învăț de la tine tot ce știu. Eu sunt extrem de mândră de tine și de omul care ești! Ești cea mai bună ființă de pe pământ și sper ca în viața asta să pot ca măcar o dată să mă ridic la nivelul tău! Te iubesc mai presus de orice și oricine!”, i-a transmis vedeta mamei sale, acum ceva vreme.