Doinița Oancea este, după părerea multora dintre fanele sale, o femeie superbă care nu ar avea nevoie de nicio intervenție estetică. Vedeta a refuzat până acum să apeleze la ajutorul specialiștilor, pentru a-și face o schimbare în ceea ce privește aspectul ei fizic, deși își dorește foarte tare una. Este o femeie naturală și mereu și-a încurajat admiratoarele să fie mulțumite de felul în care arată.

Doinița Oancea nu vrea să apeleze la ajutorul specialiștilor

Cu toate acestea, ea a recunoscut recent că are o mare dorință și anume aceea de a avea buzele mai mare, dar nu are de gând să își bage acid hialuronic în buze sau botox. Deși nu este mulțumită de aspectul ei fizic, actrița preferă să rămână așa cum a lăsat-o Dumnezeu și să apeleze doar la filtre, pentru a arăta așa cum își dorește. Pentru multe femei, ea este perfectă, doar că există această mică problemă legată de buzele sale, cu care nu este fericită deloc.

Într-o postare pe care a făcut-o recent, frumoasa actriță le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum și-ar dori să arate, dar asta nu înseamnă că va cere ajutorul medicilor pentru asta. Nu vrea ca în momentul în care cineva o laudă pentru cât este de frumoasă, ea să fie nevoită să le spună că nu este meritul ei, ci al specialiștilor care s-au ocupat de ea. Se pare că nici măcar în viitorul apropiat nu va face lucrul acesta, fiind o mare susținătoare a frumuseții naturale, de care a avut parte din plin.

Doinița Oancea, nemulțumită de aspectul ei fizic! Ce ar schimba actrița la ea: "La doctor parcă nu mi le-aș face"

 

„Vreau buzele așa mari! Dacă nu m-a născut mama cu ele … nașpa, căși la doctor parcă nu mi le-aș face pentru că după aia când o să-mi spună cineva ”Vaiii, ce frumoasă ești”, o să trebuiască să zic ”Da, mulțumită domnului doctor” și acest lucru nu-l doresc”, le-a povestit vedeta fanilor de pe rețelele sociale.