Doinița Oancea are ș ea fanii ei, care au grijă ca vedeta să se simtă o persoană specială. Încă de la primele ore ale dimineții, actrița a avut parte de o surpriză romantică din partea unui admirator secret. Acesta a decis să îi ofere un trandafir, pe care i l-a lăsat în gemul mașinii sale, iar ea l-a observat când a fost nevoită să plece undeva cu mașina. Desigur că nu s-a putut abține să nu facă o postare pe Instagram despre asta.

Doinița Oancea a apreciat gestul

Astăzi, Doinița Oancea a fost o surpriză de gestul pe care un necunoscut l-a făcut pentru ea. Artista a primit un trandafir roșu și s-a bucurat extrem de tare, mulțumindu-i persoanei respective chiar pe Instagram. Fanii au reacționat și ei imediat, lăsându-i o serie de comentarii frumoase. Din păcate, admiratorul cu pricina nu i-a lăsat niciun bilețel sau vreun indiciu despre cine ar putea fi, dar chiar și așa ea a ținut să își exprime aprecierea pentru fapta sa.

Un lucru este sigur, dacă vrei să o impresionezi pe Doinița Oancea, trebuie să știi cum să o iei prin surprindere. Vedeta a mărturisit că nu a aruncat floarea, ba chiar a luat-o acasă, pentru că nu putea să o lase așa acolo. I-a făcut câteva poze să le aibă ca amintire și și-a văzut de drumul ei, pentru că a avut câteva lucruri de rezolvat, de dimineață.

„Cat de draguuuuuu mi se pare cand cineva necunoscut face asta ! 🌹✨✨✨Voua nu ?? Multumesc. Apreciez gestul ! ☺️”, a scris Doinița Oancea pe contul ei de Instagram.

Doinița Oancea, surpriză de proporții pe mașină din partea unui admirator secret: "Mi se pare cand cineva necunoscut face asta..."

 

 

„M-am uitat, am presupus și atâta tot. Nu este o persoană cunoscută mie. A fost foarte simpatic și faza e că eu am luat trandafirul, l-am pus în mașină, am plecat și nu știu ce și după aia nu i-am făcut o poză. Apoi am oprit, l-am scos și zic bun să-i fac așa. L-am luat acasă, ce era să fac cu el? Nu l-am pus undeva anume.”, a mai declarat actrița.