Dorian Popa are un trup de invidiat pe care mulți bărbați și-l doresc, dar la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Artistul face eforturi zilnic, pentru a se menține în formă, chiar dacă are și zile în care se mai abate de la reguli și consumă și alimente, care în mod normal nu i-ar fi permise. El le-a vorbit sincer fanilor să de pe social media despre alimentația, în urma unei întrebări primite din partea unui fan.

Dorian Popa, moment de sinceritate în fața internauților

Sincer ca de obicei, vloggerul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri serioase, unde fanii nu s-au temut să îi adrese toate curiozitățile despre care voiau ca el însuși să le vorbească. Iubitul lui Babs le-a dat acestora și o serie de sfaturi, care se adresau în mare parte celor care visează la trupul perfect, dar care nu fac față provocărilor de zi cu zi și care cad pradă mai ales tentației de a mânca dulciuri.

După cum a povestit chiar el, când îți dorești să ai un trup perfect trebuie să faci multe sacrificii printre care se numără și renunțarea la pâine, cartofi, dar și dulciurile, cele care oamenii renunță cel mai greu în ziua de astăzi. Dorian Popa a spus sincer că are și zile în care mănâncă, de exemplu, shaorma, dar apoi merge la sală și recuperează sau are grijă pe mai departe să nu exagereze. Nu este ușor să ai un corp precum al lui, dar nici atât de greu pe cât pare, iar el le-a demonstrat acest lucru tuturor.

Dorian Popa, secretul unei siluete perfecte! Ce face artistul pentru a se menține în formă: ”Mănânc...”

 

„O întrebare extrem de bună la care o să încerc să răspund cât se poate de sincer. Când mă apucă pandaliile și mănânc numai proteină low carbs, când mă iau nebuniile și mănânc shaorme și alte lucruri. Important e să nu mănânci dulciuri și să încerci să eviți cât mai mult cartofii, pastele și nu pâine. Dacă îți cere corpul fast food măcar să fie shaorma fără cartofi și cât mai puțin sos”, a declarat el.