Dorian Popa este foarte apropiat de fanii săi de pe toate platformele sociale, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Vloggerul și-a pus sufletul pe tavă în fața lor de nenumărate ori, ba chiar le arată acestora ce face zilnic, prin intermediul vlogurilor sale, de mai bine de un an. Face acest lucru, pentru că ține la admiratorii lui și pentru că își dorește să îi aibă tot mai aproape de el. Este, de asemenea ca un job pentru el, deoarece în conturile sale intră mii de euro luna, de pe urma activității sale.

Dorian Popa, moment de sinceritate pe Instagram

În urmă cu doar câteva ore, iubitul lui Babs a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri, așa cum și-a obișnuit fanii de la o vreme și i-a rugat pe aceștia să îi adrese întrebări grele, la care nu a evitat să le ofere un răspuns. La un moment dat, un internaut a fost curios să știe care a fost cel mai greu lucru prin care a fost nevoit să treacă, în toată viața lui. Întrebări grele a vrut, întrebări grele a primit. Ei bine, se pare că a fost extrem de greu pentru el să înțeleagă de ce tatăl lui a vrut să-l întoarcă împotriva mamei sale, iar ea nu a procedat la fel ca el, imediat după ce aceștia au decis să se separe.

Un alt fan l-a întrebat pe Dorian Popa dacă a avut vreodata de gând să se sinucidă, având în vedere prin câte momente grele a trecut, încă de pe vremea când era doar un copil. El a explicat că nu i-a trecut niciodată asta prin cap, ba mai mult de atât i se pare cea mai mare formă de lașitate.

Dorian Popa și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor! Care a fost cel mai greu moment din viața lui: "Să-nțeleg de ce taică-miu..."

 

”Bună asta! Să-nțeleg de ce taică-miu încearcă să mă întoarcă împotriva lu’ maică-mea și maică-mea nu, atunci când s-au despărțit. Dacă am cerut întrebări d-alea grele, să răspundem la alea!”, a mărturisit Dorian Popa.