Gina Pistol a avut o vreme în care își ținea viața privată departe de ochii curioșilor. Abia în momentul în care a rămas însărcinată cu fiica sa, prezentatoarea a decis săî își pună sufletul pe tavă, în fața celor care o urmăreau cu atenție de ani zile. Deși forma un cuplu cu Smiley de ani buni, anul trecut și-au asumat relația și au vorbit deschis despre acest subiect.

Gina Pistol, despre trecutul ei

Toată lumea o cunoaște pe iubita lui Smiley, dar foarte puțini au habar prin câte a fost nevoită să treacă blondina până a ajunge aici. Gina Pistol a fost, recent, invitată într-un podcast și a dat detalii semnificative despre trecutul ei, care nu a fost ușor de suportat.

Dacă ar putea să se întoarcă în urmă cu câțiva ani, pe vremea când era doar un copil, ar face-o. Au fost momente în viața ei, când de tot ce avea nevoie era o îmbrățișare, când au divorțat părinții ei. Aceștia au dus-o la o doamnă, care ar fi trebuit să aibă grijă de ea, dar care are avea probleme și era agresivă.

 

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente in viata mea cand ai mei se despartisera. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea si m-au dus la o doamna si nu mi-a explicat nimeni ce mi se intampla atunci. M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui.  Nu a venit nimeni sa imi spuna.

Femeia era putin agresiva. Mama nu m-a batut niciodata, cred ca o singura palma mi-a dat. Dar femeia aia era putin agresiva, pentru ca ea, la randul ei, avea niste probleme. Atunci da, m-as intoarce la mine si m-as imbratisa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”a declarat Gina Pistol.