Sebastian Chitoșcă este unul dintre concurenții de la Survivor România care au reușit ușor, ușor să atragă atenția asupra lor. Fostul Faimos s-a descurcat destul de bine pe plan sportiv, dar în fiecare zi gândul îi era la soția sa, Alexandra, despre care a vorbit frumos de fiecare dată.

Sebastian Chitoșcă este singur

În urmă cu aproximativ o săptămână, el a făcut un live pe Instagram, unde le-a vorbit fanilor lui despre faptul că nu mai are de gând să se întoarcă în Germania la familia sa, ci să rămână în București. În clipa aceea, mulți au presupus că este vorba de despărțirea de soția sa și chiar așa a fost.

„Soția mea a suferit foarte mult, plângea în fiecare seară. Am aflat asta când am ajuns acasă. A suferit mai ales după ce a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 euro. Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani». Ea, singură, naivă, s-a speriat, și de atunci s-a schimbat ceva în ea. A început să nu se mai uite la emisiune, prinsese ură față de ce s-a întâmplat”,a declarat Sebastian Chitoșcă.

La câteva zile după, fostul Faimos a dat un interviu în care a confirmat separarea de frumoasa lui soție. În plus, el a spus și motivul pentru care au ajuns în acest punct și totul ar fi pornit de la un mesaj pe care el i l-a trimis, când se afla în Republica Dominicană, care a făcut-o să se închidă în ea.

„De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul. O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână”,a mai declarat vedeta.