Elena Merișoreanu a avut parte de cele  mai grele zile pe care le-a trăit în ultmii ani. Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a simțit extrem de rău, dar a avut impresia că este doar răcită. S-a tratat acasă așa cum a știut ea mai bine, până într-o zi când starea eu de sănătate s-a agravat.

A fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, care au dus-o de urgență la spital. Din fericire, nu a fost nevoie ca ea să fie dusă la ATI, ci a stat timp de mai bine de 10 zile într-un salon, timp în care s-a gândit ce este mai bine pentru ea și pentru sănătatea sa pe care a învățat să o pună pe primul loc.

Elena Merișoreanu pune sănătatea pe primul loc

Cântăreața și-a anulat toate concertele pe care ar fi trebuit să le susțină în următoarea perioadă și a rugat-o pe fiica ei să le înapoieze banii celor care au decis să o plătească în avans.  Vrea să se asigure, mai întâi, că este bine și abia mai apoi să își reia activitatea.

“Mi-a zis fiică mea că i-a anunțat că se închid școlile, că fac online, e destul de rău. Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmpat asta, nu mai fac nimic. Voi face când trece și vom fi bine. Lasă, dragă, sănătatea înainte și, apoi, eu am din ce să trăiesc. Am muncit o viață la Rapsodia, am o pensie, am familie mare, am soț, deci nu se pune problema. Nu mă mai duc, pentru că de acolo am luat nenorocirea, nu din altă parte. M-am speriat, pentru că la vârsta mea trebuie să am grijă. Gata, le selectez mult mai atent! Încep emisiunile cu filmările pentru sărbători, o să le selectez, pentru că suntem prea mulți în studio, ne adună prea mulți și nu știm fiecare ce are. Alții nu cred, alții sunt cum sunt. Înainte și eu ziceam: ‘ce puternică sunt, nu am nici pe naiba, la vârsta mea!’, dar să știți că trebuie să luați treaba foarte în serios, pentru că sunt aici foarte mulți tineri internați. Noroc cu Dumnezeu și cu medicii!”, a declarat vedeta.