Elena Merișoreanu a trecut prin niște clipe de coșmar, în ultime zile. Îndrăgita interpretă de muzică populară a început să se simtă din ce în ce mai rău, dar nu a dat prea mare importanță acestui lucru. Ea a crezut că este vorba despre o simplă răceală, dar când a văzut că nu mai poate sta așa, a decis să ceară ajutorul medicilor.

Elena Merișoreanu are coronavirus

Odată ajunsă la Matei Balș din Capitală, a aflat că are coronavirus și a fost dusă într-un salon, unde se mai aflau și alte persoane infectate. Nu a fost necesară ducerea ei la ATI, ceea ce a mai liniștit-o puțin. Din fericire, artista a aveut schema de vaccinuri completă, iar forma de COVID-19 pe care a făcut-o nu a fost una atât de gravă.

Recent, a dat câteva detalii despre starea ei spunând că se simte din ce în ce mai bine, dar că va mai sta o vreme în spital. Nu a făcut febră, nu a avut nevoie de oxigen, ci i-au fost administrate niște perfuzii, pentru a-i trata boala.

„Mă simt destul de bine. Nu am avut nevoie de oxigen, nu am făcut febra, mi-au făcut doar perfuzii cu tratament anti-COVID19. Situația e mult mai buna de când am venit. Eu deși am vaccinurile făcute, se pare că tot l-am luat, însă dacă nu le aveam poate aveam o stare mai grava. Boala se ameliorează destul de repede. Acum a venit doamna doctor și mi-au spus ca totul e spre bine. Deci cred că mai stau o săptămână-două, nu știu”, a povestit Elena Merișoreanu la o emisiune TV.