Elena Udrea are motive serioase de fericire! Micuța ei fiica, Eva Maria, a împlinit vârsta de trei ani, așa că mama sa nu a putu să treacă cu vederea o zi atât de specială pentru ea. Cu această ocazie, Elena Udrea a scris un mesaj pe rețelele de socializare pentru fiica sa.

Elena Udrea și-a sărbătorit fiica pe 20 septembrie, cu numai o zi în urmă. Cea mică a împlinit trei anișori, iar mama sa și-a adus aminte cu drag de ziua în care a devenit mamă. Chiar dacă a fost o zi foarte emoționantă pentru toată familia, blondina și-a făcut timp să scrie un mesaj pe rețelele de socializare prin care să marcheze această zi plină de emoție și trăiri intense.

Elena Udrea și-a sărbătorit fiica în vârstă de trei ani

Elena Udrea a devenit mamă în urmă cu trei ani, iar ziua de 20 septembrie a rămas, de atunci, una dintre cele mai importante zile din viața ei. Fanii s-au emoționat la citirea mesajului postat de vedetă.

Alături de câteva imagini de familie, Elena Udrea a scris și un mesaj prin care își exprimă iubirea nemărginită pe care o are pentru fiica ei și cât de fericită este că o are în viața ei.

Elena Udrea, urare emoționantă de ziua de naștere a fiicei sale! Câți ani a împlinit fetița sa / FOTO Elena Udrea, urare emoționantă de ziua de naștere a fiicei sale! Câți ani a împlinit fetița sa / FOTO

„La multi ani, fetita mea minunata! Iti urez sa fii sanatoasa, sa fii fericita in fiecare zi, sa ii ai pe mami, pe tati, pe buni si pe toti cei care te iubesc alaturi mereu si sa poti sa faci in viata orice iti vei dori! Ii multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Sfinte in fiecare clipa pentru ca esti in viata mea! Sa nu uiti ca mama te iubeste mereu, cel mai mult pe lume!”, a scris Elena Udrea pe pagina personală de Facebook.

Fanii nu au stat indiferenți și i-au urat și aceștia numai de bine micuței Eva Maria.