Operațiile estetice sunt din ce în ce mai populare în rândul vedetelor din întreaga lume. Aspectul fizic vinde și este foarte important pentru toate persoanele publice. Unele dintre ele nu au fost înzestrate de mama natură cu formele pe care și le-au dorit. Așa că apelează la ajutorul specialiștilor, pentru a arăta în modul pe care și l-au dorit mereu.

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, și-a exprimat opinia despre operațiile estetice. Vedeta a vorbit și despre femeile care apelează la bisturiu, pentru a se simți mai bine în pielea lor. Artista este întrebată frecvent de curioși dacă are sau nu are operații estetice. Sinceră din fire, frumoasa cântăreață nu s-a ascuns niciodată după deget.

 

Karmen Simionescu nu are operații estetice

Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, soția lui Bogdan Căplescu a spus adevărul. Se pare că nu ea a apelat niciodată la ajutorul medicilor specialiști, pentru că nu a avut nevoie. Este naturală din cap până în picioare și se mândrește cu trupul ei, pe care a învățat cum să și-l pună în evidență.

Fata lui Adrian Minune dă de pământ cu vedetele care apelează la operațiile estetice. Mărturisirea șocantă a lui Karmen

În plus, Karmen crede că astfel de intervenții ar trebui făcute doar de cele care au cu adevărat nevoie. Este de acord cu ele, cât timp sunt făcute cu bun simț fără nicio exagerare.

 

”N-am o problemă cu operațiile estetice atâta timp cât înseamnă o necesitate pentru persoana respectivă și atâta timp cât sunt făcute cu bun gust”, a spus Karmen Simionescu pe contul ei de Instagram.

Puțină lume știe despre fiica lui Adrian Minune faptul că a simțit mereu că a trăit în umbra tatălui său. Vedeta a simțit o mare responsabilitate pe umerii ei, din cauza faptului că era fiica unui celebru manelist și toată lumea o cunoștea. A reușit să se obișnuiască foarte greu cu ideea și uneori își dorea să nu știe lumea cine este cu adevărat.