Feli este o persoană foarte rezervată și nu vorbește prea des despre viața personală. A ținut mereu lucrurile importante ascunse de ochii lumii, dar de data aceasta a făcut o serie de dezvăluiri care pe unii i-au lăsat cu gura căscată. Frumoasa vedetă a preferat să discute despre problemele și trăirile sale prin intermediul pieselor pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Ultima ei melodie vorbește despre bullying-ul cu care ea s-a confruntat în trecut, din cauza kilogramelor în plus pe care le avea.

„Eram complexată când eram mai grăsuță”

După ce a lansat piesa cu pricina, ea a dat și o serie de declarații legate de acest subiect sensibil, despre care mulți evită să vorbească fie pentru că le este frică, fie pentru că le este rușine. Cântăreața a pus piciorul în prag, a reușit să tragă un semnal de alarmă și a mărturisiti că îi este teamă ca fiica ei, Nora Luna, să nu treacă prin aceleași situații pe care ea a fost nevoită să le suporte și care au afectat-o mai mult decât ar fi crezut.

Feli Donose era poreclită în trecut ”girafă”, deoarece avea gâtul lung, dar mama ei a jucat atunci un rol extrem de important, când i-a zis că trebuie să fie mândră de ea, pentru că este o persoană frumoasă. Când avea câteva kilograme în plus, vedeta era foarte complexată, dar cu toate acestea era feminină și se îmbrăca în haine care o făceau să se simtă bine în pielea sa. Când urca pe scenă se simțea extrem de bine, dar după aceea începea să fie nesigură pe ea.

”În copilărie mi se zicea ”girafă” că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoșată și mi-a dat o palmă și mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă. Eu nu înțeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuță, atunci purtam fustițe și eram mai feminină. Dar alții mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranțele”, a declarat Feli.

Feli Donose, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei: ”Mi-e frică și pentru fetița mea”

 

”Mi-e frică și pentru fetița mea de acest bullying. Piesa ”Puiule, Puiuțule” este o piesă despre suferințele mele și unii ziceau pe story că e ”masonerie”, că vedeau ei unele semne la mine în videoclip. Se pare că noi ne-am înrăit. Credeam că prin prisma pandemiei o să ne mai îmbunăm, că o se ne spunem ”Te iubesc” mai des, dar de unde, pare că e mai rău. Astfel de oameni sunt nefericiți acasă și de aceea aruncă cu noroi în noi”, a mai spus vedeta.