Florin Ristei este îndrăgostit până peste cap de frumoasa Naomi Hedman, cea care a reușit să cucerească pe toată lumea cu vocea sa impresionantă în cadrul emisiunii X Factor. El a pus ochii pe ea din prima, dar au decis să le spună tuturor că formează un cuplu, abia după ce filmările au luat sfârșit, pentru că au fost de părere că nu ar fi fost deloc corect pentru ceilalți concurenți.

Florin Ristei: „Înțelege și simte muzica”

Au trecut câteva luni de când aceștia se află pe lista celor mai iubite și urmărite cupluri din țara noastră. Îndrăgostiții au ocupat multă vreme primele pagini ale ziarelor, dar nu le-a păsat deloc de gurile rele și au pus întotdeauna relația lor pe primul loc. Vedetele nu s-au mai temut, după ce și-au făcut publică relația, să se mai afișeze împreună sau să vorbească sincer despre ei și despre relația lor.

Chiar dacă sunt împreună de ceva timp, este pentru prima dată când Florin Ristei le povestește fanilor săi despre toate lucrurile care l-au atras la frumoasa lui iubită. Se pare că un rol important l-a jucat și aspectul ei fizic, dar mai presus de acest lucru se află energia pe care Naomi o are și setul ei de principii și valori.

Mai mult de atât, artistul se bucură enorm că poate vorbi orice, oricând cu ea. Este fericit și pentru faptul că ea reușește să îi înțeleagă muzica și o simte, un lucru foarte important pentru el având în vedere faptul că este un artist și are nevoie de cineva ca ea în viața lui.

 

Florin Ristei, adevărul despre iubita sa! Ce l-a atras, de fapt, la Naomi Hedman: "Și, bineînțeles, că e..."

„Energia senzaționala pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, a declarat Florin Ristei.