Drumul până la succes este unul dificil! Gabriela Cristea a reușit să îl străbată și a ajuns să își transforme visurile în realitate. Puțini știu despre ea că nu a primit totul de-a gata și a fost nevoită să muncească de mic copil. Nu regretă faptul că nu provine dintr-o familie bogată, ci se bucură că a primit adevărate lecții de viață de-a lungul anilor.

Gabriela Cristea s-a născut la Oltenița, la 26 octombrie 1974. Soția lui Tavi Clonda a debutat pe micile ecrane în anul 1994. La vreme aceea, frumoasa vedetă prezenta concursul Eurovision. Era tânără și nu știa ce vrea de la viață, dar nici ce urma să îi rezerve viitorul. Nu făcea altceva decât să se bucure că la 20 de ani prezenta o emisiune de succes, pe care milioane de români o urmăreau. 

Gabriela Cristea, mândră de ea la cei 40 de ani ai săi

Talentul și curajul ei au ajutat-o enorm. Gabriela Cristea a colaborat cu mai multe televiziuni cunoscute. Astfel ușor, ușor le-a intrat la inimi oamenilor care abia așteptau să o revadă pe micile ecrane.

Prezentatoarea a trecut și printr-o căsnicie eșuată. S-a măritat în anul 2008 cu Marcel Toader. Dragostea lor a durat 5 ani, după care au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui. În clipa de față, ea formează un cuplu cu Tavi Clonda.

Cei doi îndrăgostiți au împreună două fetițe superbe. Faptul că a devenit mămică la 40 de ani a fost un șoc pentru toată lumea. Vedeta pierduse lupta cu kilogramele, dar cu timpul lucrurile au început să revină la normal. Recent, ea le-a povestit internauților care este secretul propriului său succes.

„Cea mai frumoasă lecție învățată în viața asta a fost următoarea: e frumos să-ți împlinești visurile și să trăiești bucuria reușitelor, dar nu te concentra doar pe asta, durează până ajungi la capăt de drum, așa că e important să te bucuri din plin de fiecare zi și de călătoria către visurile tale. Viața e frumoasă!🔥🔥🔥”, a scris ea pe Instagram.

Gabriela Cristea a dezvăluit care este secretul succesului: "Cea mai frumoasă lecție învățată în viața asta"

„Te admir pentru ceea ce ești ca femeie, soție, mamă și persoana publica.. Ești frumoasa atât fizic cât și sufletește.. Indiferent de ce spun alții, pentru ca fiecare oferă exact ce are în suflet.. Dar tu radiezi pur și simplu…Indiferent ca porti sau nu machiaj…”, i-a transmis un admirator.