George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste despre care s-ar putea scrie o carte. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, când ea nu avea o părere atât de bună despre iubitul ei, pentru că ținea cont de tot ce apărea în presă despre el. Mai apoi, a început să îl placă și au decis să formeze un cuplu, iar acum relația le merge din ce în ce mai bine.

George Burcea, mai decis ca oricând

În cadrul emisiunii Bravo, ai stil, cei doi au pregătit un moment special care a reusit să impresioneze pe toată lumea și care pe jurați i-a impresionat atât de tare, încât i-au dat concurentei nota 5 pe linie.

“O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”,a spus George Burcea.

În culisele show-ului de la Kanal D, George Burcea a făcut o dezvăluire de senzație spunând că are de gând să îi ceară mâna frumoasei sale iubite și că va fi un moment intim. În plus, le-a mărturisit telespectatorilor că toți vor afla când va avea loc propunerea sa.

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy! George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din «Fermă» și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat concureta de la Bravo, ai stil.