Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au o căsnicie fericită, care durează de mai bine de 17 ani de zile. Din povestea lor de iubire au luat naștere și doi copii, care cresc văzând cu ochii și care o iau ușor, ușor pe urmele părinților lor. Despre viața lor multă lume ar spune că este una perfectă și că nu duc lipsă de nimic, dar nu a fost mereu așa. Au fost momente, în trecut, în care au fost puși la grele încercări și credeau că totul se va termina, dar nu s-a întâmplat așa. Cei doi au reușit să demonstreze că sunt un cuplu puternic și că vor trece peste toate împreună, dacă sunt uniți și dacă aleg să se susțină unul pe celălalt.

Giulia Anghelescu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Frumoasa cântăreață a povestit că ea și partenerul ei de viață s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni TV, dar nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. Aceștia au decis că este vremea să dea o șansă unei relații, abia la doi ani de la momentul respectiv. Totul se întâmpla, după ce artista trecuse peste o despărțire dureroasă. Ea și iubitul ei de la vremea aceea au pus punct, după mai bine de 7 ani de relație, motiv pentru care vedeta a fost extrem de afectată.

Își dorea, de asemenea, mai multă libertate, dar a cedat în fața lui Vlad Huidu, care a făcut tot posibilul să o cucerească. Nu a fost totul lapte și miere în cazul lor, dar ea este de părere că toate situațiile acelea i-au învățat să fie mai puternici și să nu le mai pese deloc de părerile celor din jurul lor. Mai mult de atât, Giulia Anghelescu este de părere că din moment ce ei doi sunt fericiți împreună, nimic altceva nu mai contează.

”Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat.”, a declarat Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Vlad Huidu: "Nu a fost dragoste la prima vedere"

 

”A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici.”, a mai povestit ea.