După ce Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat, toată lumea a vorbit despre marele eveniment. Unii l-au catalogat ca fiind nunta anului. Totul a ieșit fix așa cum și-au propus și deși petrecerea nu a durat până în zori, invitații s-au distrat de minune, iar Loredana Groza și Dan Bitman au întreținut atmosfera.

S-au descurcat în alegerea hainelor Simona Halep și Toni Iuruc!?

Toată lumea știe că Iulia Albu nu este deloc blândă, când vine vorba despre criticarea ținutelor vedetelor din România. Inițial, oamenii se așteptau ca ea să aibă numai lucruri rele de zis despre miri și au rămas cu gura căscată, când au văzut ce a avut, de fapt, de zis fosta soție a lui Mihai Albu.

„Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și în același timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru că ea nu lucrează cu un stilist”, a declarat Iulia Allbu.

Incredibil! Ce părere are Iulia Albu despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc, la cununia civilă

Consideră că aparația tenismenei a fost una decentă, la fel ca toate de până acum. Având în vedere că nu lucrează cu un stilist, Iulia Albu a apreciat rochia pe care a purtat-o în ziua cununiei civile. Despre alegerea lui Toni Iuruc a mărturisit că este una banală, dar corectă și nu ar avea nimic rău de zis.

„Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar până la urmă el nu se dorește un fashion icon”, a mai zis ea.