Babs, iubita lui Dorian Popa, face ea ce face și reușește să intre din nou în internauților, care o critică pentru fiecare greșeală pe care o face. Aceștia sunt extrem de atenți la detalii, iar recent o fană s-a luat serios de ea, din cauza unor cuvânt pe care, din punctul de vedere al persoanei respective, nu ar fi trebuit să îl folosească.

Babs, ținta criticilor pe Instagram

Într-o serie de Story-uri pe care frumoasa vedetă le-a făcut recent, le-a prezentat admiratoarelor sale fondul ei de ten preferat și în timp ce îl folosea, Babs a spus și ce senzație îi dă folosirea produsului respectiv. Ea a încercat să le explice tuturor că îi are un „feeling”, nu o senzație, acesta fiind și motivul pentru care una dintre admiratoarele sale a luat-o la rost. Femeia o considera altfel pe iubita lui Dorian și chiar credea că este diferită de restul influencerițelor, dar asta i-a demonstrat, într-un fel sau altul că s-a înșelat.

Fiind criticată din cauza faptului că folosește cuvinte în limba engleză, în timp ce vorbește în limba maternă, ea nu s-a putut abține să nu aibă o reacție, mai ales că și internautei i-a scăpat în comentariul ei un cuvânt în limba spaniolă, iar Claudia Iosif nu s-a putut abține să nu se lege de acest aspect, spunând că și ea a făcut aceeași greșeală ca ea, așadar nu ar fi avut niciun drept să o tragă la răspundere.

Criticile venite din partea ei nu au descurajat-o în niciun fel, mai ales că este genul de om care nu dă doi bani pe părerile oamenilor care îi vor răul și care nu se bucură pentru succesul ei.

Iubita lui Dorian Popa, criticată dur de o fană! Ce i-a reproșat internauta lui Babs: "Te consideram diferită"

 

”Ai vrut să spui nu ai senzația și au spus nu ai feelingu ala, serios guapa? Ce ai vrut să arăți? Și chiar te consideram diferită de toate!”, i-a transmis femeia vedetei.