Iulia Vântur se declară o femeie foarte norocoasă! După ce a părăsit țara natală în numele iubirii, fosta prezentatoare Tv pare că a atins culmile succesului în India. Cu toții o știm pe frumoasa Iulia Vântur încă de când era prezentatoare TV, iar fanii o urmăreau cu drag pe micile ecrane ori de câte ori apărea. De câțiva ani buni, însă, frumoasa blondină s-a reprofilat și a și-a început o viață cu totul nouă alături de partenerul ei de viață, nimeni altul decât faimosul actor Salman Khan.

Se pare că românca se va lansa în sfera cinematografică. Cel care a ajutat-o să se lanseze este nimeni altul decât iubitul ei, Salman Khan, marele actor de la Bollywood. Se pare că actorul va face un anunț în acest sens imediat după ce poblemele actuale din întreaga lume se vor dizolva, conform bollywoodhungama.com.

Se pare că vedeta nu este străină de actorie. Aceasta a mai jucat în anul 2008 în ”Bunraku”, în anul 2013 a avut un rol și în ”Las Fierbinți”. În anul 2014, Iulia Vântur a mai avut un rol și în ”O Teri song Umbakkum”. Iar acum aceasta urmează să joace și în ”Kabhi Eid Kabhi Diwali”, o producție marca Salman Khan.

Iulia Vântur, o viață nouă în India

Iulia Vântur, nu cu mult timp în urmă, a vorbit chiar și despre o eventuală sarcină, despre căsătorie și ce ar însemna pentru ea venirea pe lume a unui copil. Cu toate că are aproape 40 de ani, vedeta nu este căsătorită și nici nu are vreun copil. Chiar și așa, Iulia Vântur se declară extrem de fericită alături de partenerul său de viață, Salman Khan. Se pare că vedeta nu pune accent pe căsătorie și nu vede în acest eveniment o garanție care îi promite fericirea supremă.

Iulia Vântur, adevărul despre cum își câștigă banii în India! Ce spune Salman Khan

 

”De la 30 la 40 am învățat”

”Mă gândesc ca la o nouă etapă. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am învățat, am evoluat, m-am transformat. Mă gândesc că până la 40 am acumultat, că am discernământ să-mi fac o selecție a lucrurilor cu adevărat importante pentru mine și să mă bucur de ele. De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viața mea. Viața costă timp!

După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a mărturisit Iulia Vântur.