Laura Cosoi este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și a reușit să facă până la această vârstă ceea ce unele persoane nu au reușit să facă nici într-o viață. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin, partenerul ei de viață pe care îl iubește din tot sufletul și alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții sale. Din povestea lor de iubire au luat naștere fiicele lor, Rita și Vera, care au parte de o educație aleasă și de creșterea cărora se ocupă împreună.

Deși pentru unii, a avea doi copii este foarte dificil, nu este și cazul Laurei Cosoi și a soțului ei. Cei doi au povestit chiar că își mai doresc copii, că nu au de gând să se oprească la cele două fetițe ale lor. Singura lor dorință de data aceasta este că vor un băiețel, nu tot o fetiță și speră din suflet să fie așa. Nu a spus dacă va rămâne din nou gravidă anul acesta, dar un lucru este sigur, va mai veni pe lume un copil.

El e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii.”, a povestit frumoasa vedetă.

Laura Cosoi își mai dorește un copil! Vedeta le-a povestit totul admiratorilor săi: ”Un băiețel”

 

În plus, blindina a vorbit și despre relația sa cu Cosmin, despre care a afirmat că îl știe încă din anul 2003, dar relația lor a început abia în anul 2012. Se pare că ea a simțit încă de la început că între ei s-a creat o legătură specială, doar că el nu îi dăduse niciodată de înțeles că ar vrea ceva mai mult decât o prietenie. În plus, ea a povestit ce l-a atras la el și cum au ajuns să formeze un cuplu.

”Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit”, a mai declarat vedeta.