Lidia Buble a fost luată la întrebări de către fanii ei de pe rețelele sociale. Aceștia au avut foarte multe curiozități legate de viața personală, iar ea le-a oferit imediat răspunsurile mult dorite. La un moment dat, mulți au vrut să afle dacă ea este pregătită să devină mamă, dar și câți copii îșii dorește. Deși a specificat faptul că a mai răspuns la această întrebare, nu s-a putut abține nici de data aceasta.

Lidia Buble vrea „băieți, în mare parte”

De aproape un an, Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, iar din momentul acela vedeta nu și-a mai putut găsi liniștea în brațele altui bărbat. Deși s-a speculat că ar avea o relație, ea nu a confirmat acest lucru și se pare că nici nu se grăbește să se îndrăgostească. În plus, ea este de părere că a fi îndrăgostit este cel mai frumos sentiment, dar mai crede și că toate vin la timpul lor și când va fi vremea să cunoască bărbatul potrivit, acest lucru se va întâmpla.

Aproape toți fanii ei știu despre îndrăgita artistă că provine dintr-o familie cu mulți copii și ea, la rândul ei, își dorește o familie numeroasă. Vedeta i-a avut drept model pe părinții ei pe care îi respectă și care au ajutat-o să devină omul care este astăzi. Din câte a povestit chiar ea își dorește mai mulți băieți decât fete. Așadar, Lidia Buble își dorește mulți copii pe viitor.

„Am răspuns de foarte multe ori, dar o să răspund și astăzi, pentru că este o întrebare foarte dragă mie. Ținând cont de faptul că provin dintr-o familie foarte numeroasă, cu 11 copii, ador copii. Îmi doresc foarte mulți copii, băieți în mare parte”, le-a povestit Lidia Buble fanilor săi.

Lidia Buble, gata să devină mamă! Vedeta s-a dat de gol în fața internauților: "Am răspuns de foarte multe ori, dar..."

 

„Doamne, dă-mi și mie una așa. / Și unul așa. Mulțumesc! / Ok… și încă una / Și… / Da… și așa / Și patru pe modelul ăsta. Îți mai scriu eu, Doamne, dacă îmi mai vin și alte idei”, a mai transmis Lidia Buble.