Viața Lidiei Buble este una plină de surprize, iar în ultima vreme se pare că soarele a răsărit din nou pe strada sa. Concurenta de la Asia Express iubește din nou și este mai fericită ca oricând. Ea și-a ascuns pentru o vreme relația, dar acum nu se mai ascunde și a spus lumii întregi ce simte pentru noul ei iubit.

Lidia Buble a trecut peste separarea de Răzvan Simion

Cântăreața i-a spus, în urmă cu doar câteva zile, unei fane că este de părere că este o femeie norocoasă pentru faptul că l-a cunoscut pe Harlys Becerra, care o face să se simtă iubită. În plus, Lidia Buble a afirmat că i-a pus Dumnezeu mâna în cap și că i-ar trebui multe zile să le povestească despre relația lor.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a mărturisit Lidia Buble, pe Instagram.

Lidia Buble nu se mai ascunde! Artista și-a făcut publică relația: "Viața mea"

Recent, ea a publicat o imagine de senzație cu actorul cubanez, în dreptul căreia i-a transmis câteva cuvinte frumoase. Nici el nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat un comentariu siropos. Fanii s-au bucurat și ei pentru faptul că a reușit să îșo refacă viața și că se bucură de tot ceea ce trăiește.

„Ceea ce vreau și am nevoie”, a scris artista, în dreptul imaginii.

„Viața mea”, i-a transmis actorul.