Lidia Buble este împreună cu actorul cubanez, Harlys Becerra. Cei doi și-au ținut pentru o vreme relația ascunsă, deși toată lumea și-a dat seama că formează un cuplu. Mai mult de atât, s-au dat de gol și în mediul online de câteva ori. Recent, blondina a vorbit despre partenerul ei de viață, care o face să se simtă cea mai fericită femeie din lume.

Vedeta a vorbit despre iubitul ei

Lidia Buble s-a îndrăgostit din nou și consideră că i-a pus Dumnezeu mâna în cap și că dragostea vine în viața cuiva, când se așteaptă mai puțin. Le-a zis fanilor din mediul online că i-ar trebui o zi întreagă să le vorbească despre bărbatul care i-a furat inima.

Concurenta de la Asia Express este extrem de fericită, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Ea și Harlys Becerra se afișează tot mai des împreună, iar fanii ei așteaptă și momentul în care le va povesti cum s-au cunoscut, cum au ajuns să fie împreună și care sunt lucrurile care îi leagă atât de tare.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a zis Lidia Buble, pe social media.