Lili Sandu a născut pentru prima dată, în urmă cu doar câteva luni. Vedeta reușise să acumuleze foarte multe kilograme, dar acum arată și se simte mai bine ca oricând în pielea sa. Fiul ei, Thomas Jay, a fost cel mai frumos lucru care li s-a putut întâmpla părinților lui, chiar dacă sarcina ei nu a fost una deloc ușoară și perioada de recuperare a fost una foarte lungă și la fel de grea. Fanii vedetei au fost curioși să afle chiar de la ea care este secretul ei, cum a reușit să slăbească și să arate la fel de bine ca înainte.

Lili Sandu are un trup de invidiat, chiar dacă a născut

Partenera de viață a lui Silviu Țolu le-a spus admiratorilor săi faptul că este convinsă că alaptatul a ajutat-o enorm în procesul de slăbire. Vedeta nu a avut timp să meargă la sală și nici nu și-a permis să facă acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, așa că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință din propria locuință. Ea le-a vorbit, de asemenea fanilor, despre meniul ei zilnic.

Ia micul dejun la ora 11:30, iar ultima sa masă este servită între orele 19:30 și 20:00, înainte de a merge la somn cu câteva ore. Este vorba despre un intermitet fasting, pe care îl urmează de patru luni de zile și care se pare că a dat rezultatele mult dorite. În momentul de față, are un trup de invidiat de care este tare mândră și pentru care a muncit din greu, mai ales că după naștere i-a fost greu să revină la viața dinainte.

„Ideea stă în felul următor și nu vă mint cu absolut nimic. Sunt foarte convinsă că alăptatul m-a ajutat foarte mult să slăbesc atât de repede. Eu nu am avut timp să ajung la o sală și nici nu m-aș fi dus pentru că mi-e teamă acum cu virusul. Ce m-a ajutat pe mine este că am revenit la intermitet fastingul pe care-l aveam dinainte să rămân însărcinată”, le-a povestit Lili Sandu fanilor.

Lili Sandu, secretul unui trup perfect după naștere: "Nu vă mint cu absolut nimic"

 

„Asta înseamnă că micul meu dejun e undeva pe la 11:30, ultima masă e pe la 19:30-20:00 că mai ronțăi ceva. Cam de patru luni am început să țin acest intermitent fasting. Mă ajută foarte mult. Dimineața mănânc fulgi de ovăz, cu semințe de in, lapte de migdale. La prânz mănânc fie o salată, fie un pește la cuptor. Seara tot la fel, ce mai gătește și mama… Ideea e că mănânc și nu sunt într-o dietă practic”, a mai dezvăluit vedeta.