Despre Lora s-a spus în repetate rânduri că ar fi însărcinată. Frumoasa vedetă a negat de fiecare dată aceste zvonuri și nu a dat semne că ar vrea să aducă prea curând pe lume un copil, deși visează la o familie numeroasă. În plus, câteva dintre aparițiile ei din trecut le-au dat serios de gândit fanilor de pe social media, mai ales că au observat faptul că îi crescuse puțin burtica. Erau cel mai probabil, câteva kilograme în plus, dar de data aceasta situația pare serioasă, iar Cove nu pare să fi glumit, cel puțin aceasta este concluzia fanilor.

Lora așteaptă un copil!?

În urmă cu ceva timp, partenera de viață a lui Ionuț Ghenu a susținut că ar vrea să aibă cinci copii, doar că timpul nu îi permite să poată da naștere de atât de multe ori. Apoi, a mai zis că și-ar dori un băiețel și o fetiță, mai ales că are omul perfect alături de ea care o iubește și alături de care își dorește să își întemeieze o familie. Lora și iubitul ei formează unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri de la noi, iar mulți dintre admiratorii lor au ajuns să se întrebe oare când vor avea primul lor copil.

Într-una dintre edițiile emisiunii pe care o prezintă alături de Cove, colegul ei le-a spus tuturor că artista are pofte și le-a dat de înțeles că ar aștepta și ea un copil. Lora nu a comentat nimic legat de acest subiect, dar cel mai probabil își va ține fanii la curent, dacă într-adevăr a rămas însărcinată și nu este doar o glumă între ei.

„Iată, Lora are pofte. De ce oare? Lăsăm oamenii să decidă”, a zis Cove, în cadrul uneia dintre ediții.

Lora este însărcinată pentru prima dată!? Cove a dat-o de gol: "Are pofte"

 

„Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul”, spunea Lora la un moment dat.