Loredana Groza și-a speriat fanii la maximum după ce a postat în mediul online o fotografie cu ea direct din salvare. Internauții s-au alarmat și au vrut să știe mai multe despre ce s-a întâmplat, de fapt, cu Loredana Groza. Iată că a venit momentul în care artista a lămurit toată situația.

Fanii Loredanei Groza s-au speriat la culme după ce au văzut-o pe aceasta întinsă pe o targă direct în ambulanță. La acel moment, jurata d la X Factor nu le-a dat nicio explicație acestora, însă acum a venit momentul să aflăm ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista de a ajuns pe mâinile medicilor.

Loredana Groza, prima reacție după ce a ajuns pe mâinile medicilor

Loredana Groza a postat o fotografie de acasă și, cu această ocazie, a scris un mesaj de mulțumire pentru fanii ei pentru că și-au făcut griji pentru ea în toată această perioadă și pentru că a primit o mulțime de mesaje din partea acestora cum că sunt alături de ea și o susțin.

Vedeta se simte mai bine acum și a trecut cu brio peste evenimentul neplăcut din viața ei. Se pare că perioada foarte aglomerată din punct de vedere profesional și-a spus cuvântul în final, iar corpul Loredanei Groza a cedat, ajungând pe mâinile medicilor. Acum starea ei este stabilă și se află în perioada de recuperare. Speră că se va recupera complet în cel mai scurt timp, pentru că are foarte multe proiecte pe care trebuie să le onoreze în perioada următoare.

Loredana Groza a vorbit prima dată după ce a fost luată cu salvarea! Ce probleme de sănătate are artista: ”Corpul mai cedează câteodată”

”Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează căteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum!”, a spus Loredana Groza pe Instagram.