Maria Constantin și Robert Stoica au o relație foarte frumoasă și pare că ce doi se înțeleg destul de bine. Sunt un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi locuiesc împreună și își trăiesc viața în doi.

Maria Constantin și partenerul ei de viață, Robert Stoica, au gânduri foarte serioase și își doresc să își întemeieze o familie. Cei doi sunt de nedespărțit dovada în acest sens fiind faptul că frumoasa artistă de muzică populară nu mai apare fără iubitul tău în cadrul evenimentelor mondene.

Cum gestionează banii în cuplu Maria Constantin și Robert Stoica

În cadrul unui interviu, Maria Constantin și Robert Stoica au vorbit despre frumoasa lor relație și, implicit, despre cum ales ei să își gestioneze banii. Din spusele artistei, se pare că toți banii pe care cei doi îi câștigă sunt la comun, și nu individual.

Maria Constantin recunoaște că ea este o fire mai împrăștiată și că iubitul ei se ocupă mult mai bine de gestionarea banilor.

Maria Constantin, totul despre cum gestionează banii în relație! La cine stă banii, de fapt

”Noi îi avem la comun, nu avem probleme. După ce termin evenimentul îi dau lui pentru că eu sunt împrăștiată”, a spus Maria Constantin.

Mai mult decât atât, iubitul artistei declară că Maria Constantin este o femeie foarte echilibrată și nu cheltuie bani pe shopping și nici nu este o împătimită a magazinelor cu haine vrând să stea ore în șir pentru a-și cumpăra fel și fel de lucruri.

”Ea nu are treabă nici cu shoppingul, nu e o cheltuitoare, cred că sunt mai cheltuitor eu”, a spus Robert Stoica.

Vor să aducă pe lume un copil

Maria Constantin își dorește foarte mult să devină mamă pentru a doua oară. Știm cu toții că artista mai are un băiețel dintr-o fostă relație, însă își dorește tare mult să îl facă tată pe Robert Stoica, mai ales că au o relație atât de frumoasă.