Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară și pe lângă asta, arată și extrem de bine pentru vârsta pe care o are. Frumoasa vedetă are mare grijă de corpul ei, face mișcare, are un stil de viață sănătos și apelează la toate procedurile necesare, astfel încât nu pare că are avea 52 de ani.

Mihaela Rădulescu, nud la 52 de ani

Frumoasei prezentatore nu i-a fost teamă să renunțe de tot la haine și să se afișeze pe coperta unei reviste cu tot ce are ea mai frumos. Era conștientă de faptul că oamenii o vor judeca pentru apariția sa, dar nu i-a păsat pentru că se simte mai frumoasă și mai puternică decât s-a simțit vreodată în viața ei.

Imaginea respectivă a făcut furori pe internet și chiar dacă părerile au fost împărțite,  ea este mulțumită de felul în care arată, iar acest lucru este cel mai important pentru ea.

Mihaela Rădulescu a încins Internetul! Vedeta a pozat nud la 52 de ani / FOTO

„Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a declarat Mihaela Rădulescu.