Mihaela Rădulescu și Dana Budeanu sunt două nume celebre care nu mai ai nevoie cu siguranță de nici o prezentare. Chiar dacă sunt recunoscute ca făcând parte din lumea mondenă însă din sfere ocupaționale diferite, Mihaela având în spate o carieră notabilă în televiziune, în timp ce Dana Budeanu este creator de stil, iar în ultima vreme, formator de opinie, ambele sunt extrem de apreciate în categoriile lor de public. Puțini știu însă că pe cele două le leagă o prietenie extrem de strânsă de ani buni.

S-au cunoscut prin prisma meseriei

Cele două vedete au mărturisit recent cum s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu. Totul s-a întâmplat în cadrul unei ședințe foto în care Mihaela era personajul principal surprins în imagini. Din postura de creator de stil, Dana Budeanu lua parte la pictorialul respectiv pentru a se asigura că prezentatoarea are o apariție de excepție. Pentru că au rezonat impecabil, din acel moment cele două au devenit extrem de bune prietene. Chiar dacă în prezent locuiesc în țări diferite și nu se văd zilnic, legătura lor este una specială.


Își petrec vacanțele împreună

Mihaela Rădulescu și Dana Budeanu nu doar că sunt apropiate precum două surori ci au și aproape aceeași poveste de viață. În ceea ce privește latura amoroasă, ambele au trecut prin separarea foștii soți, ocupându-se acum de creșterea copiilor din postura de mame singure. Mihaela Rădulescu a divorțat de fostul soț în anul 2008, în timp ce Dana și tatăl fiicelor ei au luat-o pe drumuri diferite în 2013. Deși sunt mame singure, cele două vedete s-au asigurat mereu că alături de copii au parte de momente memorabile. Dana Budeanu și Mihaela au vorbit recent deschis despre prietenia lor.

Noi așa suntem de aproape 11 ani. Mergem peste tot împreună.”, a explicat Mihaela Rădulescu.

Acestea au dezvăluit că deseori inclusiv în vacanțe merg alături de copii.Dacă multă lume se aștepta ca cele două vedete să opteze doar pentru vacanțele de lux în destinații exotice, ei bine, Mihaela și Dana au mărturisit că au fost în vacanță alături de copii doar cu rulota, singure.