Mihai Bendeac este o persoană foarte, foarte sinceră care nu se ascunde niciodată de fanii lui, ba chiar preferă să îi țină pe aceștia aproape și să le povestească despre el tot ceea vor să afle. Recent, acesta a făcut o serie de Story-uri, pe Instagram, unde le-a dezvăluit tuturor că a mers la o clinică de înfrumusețare, pentru că își dorește să arate mai tânăr. Juratul de la iUmor a fost mereu preocupat de felul în care arată, dar parcă acum îl interesează acest aspect mai tare ca oricând, cel puțin aceasta este părerea multora dintre urmăritorii săi.

Mihai Bendeac vrea să arate mai tânăr

Zilele acestea, actorul și-a făcut curaj și s-a lăsat pe mâna specialiștilor, pentru că după cum a spus în glumă chiar el, dacă tot nu are nevastă și copii, măcar să arate bine. El a apelat la o tehnică des întâlnită de ceva vreme în rândul vedetelor de la noi din țară și anume terapia vampir. Aceasta are menirea de a estompa ridurile și de a-l face pe cel care o încearcă să aibă un ten mult mai luminos și mai frumos.

Această intervenție i-a dat mult mai multă încredere în sine lui Mihai Bendeac. Juratul de la iUmor este de părere că arată extraordinar și că nu a avut niciodată fața atât de frumoasă și de luminoasă ca acum. Nu vrea să se oprească aici. Își dorește să facă această terapie de mai multe ori și să arate din ce în ce mai tânăr.

Mihai Bendeac a apelat la ajutorul specialiștilor! Ce intervenție și-a făcut actorul: ”N-am copii nevastă, dar măcar bine să arat”

 

”N-am copii nevastă, dar măcar bine să arat. Mi-am făcut a doua tură din terapia vampir (…) Nu mi-a arătat fața atât de frumosă și luminos nici măcar la 25 de ani. Se estompează riduri, arăt excepțional, sunt atât de frumos. Mie îmi e teamă de o singură chestie, când o să fac și a treia oară terapia vampir, a patra oară, o să arăt și mai tânăr, cred că într-un an dau bacul.”, a declarat Mihai Bendeac.