Mihai Petre a plecat în Asia Express alături de frumoasa lui soție, Elwira. Cei doi au reușit să-i impresioneze pe cei de acasă, dar și pe colegii lor care se tem de ei. Scopul multora este să îi depășească pe cei doi soți, deoarece ei ajung de cele mai multe ori primii.

Mihai Petre, zgârcit în declarații

În ediția de seara trecută, s-a întâmplat exact la fel. Ekwira și Mihai Petre au intrat în cursa pentru ultima șansă, dar au reușit să ajungă primii la Irina Fodor și au scăpat de eliminare, cele care au plecat acasă fiind Alexandra Ungureanu și mama sa.

Mai mult de atât, oamenii sunt de părere că ei sunt cei care au câștigat Asia Express și nu s-au temut să îi adreseze dansatorului această întrebare. Având în vedere că a semnat un contract de confidențialitate, el nu a putut da prea multe detalii și a îndemnat pe toată lumea să se uite la TV, să vadă ce se va întâmpa.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a declarat Mihai Petre.