Oana Zăvoranu a aruncat bomba despre Mihai Trăistariu! Actrița din „Sacrificiul” a mărturisit că artistul a cerut-o de nevastă, acum câțiva ani buni. Ea nu a discutat niciodată despre acest subiect până acum, dar a venit timpul. Soția lui Alex Ashraf a mers zilele acestea în emisiunea pe care o prezintă Teo de la Kanal D și a oferit câteva detalii de-a dreptul picante.

Prezentatorii au provocat-o pe artistă să spună dacă vreun bărbat celebru a cerut-o de nevastă. Ea nu a ținut secretul doar pentru ea și le-a spus telespectatorilor despre cine este vorba. Aparent, el nu a fost singurul care și-a făcut curaj în acest sens, dar nu a dorit să dea mai multe nume.

 

Mihai Trăistariu era atras de Oana Zăvoranu

După toate acestea, Trăistariu a oferit un interviu în care a discutat despre cererea în căsătorie. Se întâmpla în urmă cu zece ani, când el era atras de divă. La vremea aceea, Oana Zăvoranu era într-o relație cu Pepe și mulți bărbați râvneau la ea.

”Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: <<Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu>> Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis „Gata, ţin minte!”, a spus Mihai Trăistariu pentru Star Matinal!

Mihai Trăistariu, toate detaliile despre cuma cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu: ”Oana, nu îţi fă griji”

 

Ce a mai spus Trăistariu despre Zăvo

Îndrăgitul cântăreț nu s-a temut să povestească cum a avut loc celebra cerere în căsătorie. Se pare că într-o zi, el i-a mărturisit „Queridei” faptul că dacă o lasă Pepe, o ia el. În plus, el era foarte atras de ea și de felul ei de a fi, dar era bun prieten și cu iubitul ei de la vremea aceea.

Modul în care el i-a propus femeii să fie partenera lui de viață a fost unul extrem de amuzant. El a mai povestit despre Oana și că i-a plăcut mereu felul ei sincer și direct de a spune lucrurilor pe nume.

”Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz.”, a mai spus Mihai Trăistariu la Star Matinal!