Mira și Andrei Ivan s-au despărțit. Toți fanii ei au bănuit acest lucru. având în vedere că ei nu s-au mai afișat deloc pe rețelele sociale și că au șters toate imaginile pe care le aveau împreună pe socia media. De câteva săptămâni bune, niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest subiect sensibil.

Mira a vorbit despre despărțire

Acum ceva timp, ea postase o filmare în care cânta una dintre piesele sale și în care a început să plângă, iar atunci a fost clar pentru toată lumea că ea și partenerul ei au luat-o pe drumuri diferite, dar nimeni nu a înțeles cum s-a a ajuns în acest punct.

Seara trecută, Mira a postat un video pe TikTok în care a confirmat despărțirea. A vorbit vag despre cauza care a dus la separarea lor, spunând că este viața sa privată și că nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Având în vedere faptul că este singura persoană cu care s-a afișat a simțit că este datoria ei să anunțe separarea.

”A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum”, a spus Mira, pe TikTok.