Mircea Radu a reprezentat, la un moment dat, un adevărat simbol al masculinității în România. Și nu o dată, nici de două ori, ci de nouă ori a fost considerat a fi ”Cel mai sexy bărbat din România”. Vremurile în care făcea furori în rândul tuturor doamnelor și domnișoarelor au apus, însă. Acum, vedeta are o familie și este la casa lui.
Acum câțiva ani, dintr-un burlac extrem de vânat de femei, a devenit un bărbat de casă, un familist convins. În momentul de față, acesta se bucură de familia pe care și-a întemeiat-o, căci are doi copii minunați și o soție devotată.

Cum vedea Mircea Radu tot acest context care i se crease în lumea mondenă? Se pare că fostul prezentator al emisiunii ”Din dragoste” a avut și de suferit din această cauză. Se pare că vedeta a avut mai mut de pierdut în fața femeilor pentru că aspectul lui arătos era, de cele mai multe ori, spune el, asociat cu imaginea unui bărbat care nu emană seriozitate într-o relație. Acesta mai spune faptul că nu de puține ori s-a întâmplat să piardă teren în fața unor bărbați nu atât de arătoși ca el. Bineînțeles, din cauza faptului că, după aspectul fizic, erau considerați a fi mult ai serioși decât el.

„Am avut de câștigat pentru că orice ușă se deschide mai larg în fața unei persoane cu un chip agreabil (toți psihologii îți vor spune asta). Dar și de pierdut pentru că multe fete mă etichetau înainte de a mă cunoaște, judecând doar după figura mea. «A, ăsta e atât de drăguț, încât e obligatoriu curvar»– și pierdeam partide atrăgătoare în fața unor tipi urâței care, nu-i așa?, erau a priori serioși…”,a mărturisit Mircea radu la un moment dat în cadrul unui interviu.

Mircea Radu vorbește! Detalii neștiute despre familia sa: ”Am avut de pierdut...”

 

Cum se descurcă Mircea Radu în postura de soț și tată în același timp?

După o viață tumultuoasă și printre numeroase suspine de fete, Mircea Radu și-a găsit calea și și-a întâlnit aleasa. Iar la 45 de ani a întemeiat o familie. Relația celor doi pare să meargă de minune, la fel ca în prima zi. Acum vedeta se concentrează pe familie și pe cei doi copii.

„Chiar dacă sună ușor frivol, prefer frivolitatea fățărniciei, important este momentul. Să fie bine, liniște, bucurie, atunci când sunteți împreună.  Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi.

Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine. Iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu.”, mai spune Mircea Radu.