Mirela Vaida este o femeie foarte norocoasă din toate punctele de vedere. Viața i-a dăruit o familie minunată, trei copii și se pare că prezentatoarea din cadrul emisiunii ”Acces direct” pare că nu vrea să se oprească aici. Vedeta a declarat că își dorește să aducă pe lume un al patrulea copil.

Mirela Vida și soțul său sunt părinții a trei copii minunați, însă cei doi nu au de gând să se oprească la numărul trei.

Mirela Vaida își dorește să devină mamă pentru a patra oară

În cadrul unui interviu, Mirela Vaida și-a exprimat dorința de a deveni mamă pentru a patra oară până ce ajunge să împlinească vârsta de 40 de ani. Se pare că mult nu mai este, iar fanii prezentatoarei TV așteaptă cu nerăbdare marea veste. Mai mult, vedeta este foarte hotărâtă în acest sens, pentru că deja știe ce numa va purta în cazul în care va fi o fetiță.

Se pare că vedeta își dorește ca cei mici să mai aibă o surioară în plus, însă, în același timp, este conștientă de faptul că viața alături de patru copii nu este deloc ușoară, chiar dacă are ajutor din partea unei bone.

Mirela Vaida își dorește ca sarcina să vină în mod natural și să nu o programeze, dar și că un moment mult mai potrivit pentru o sarcină ar fi anul viitor.

”Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a spus Mirela Vaida într-un interviu.

Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară! Știe deja ce numa va avea: ”Ne gândim des”

”Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct.